خانه

درباره ما

کانادا

استرالیا

امریکا

اقامت اروپا

اخذ پاسپورت

تماس با ما

نیروی متخصص فدرال

جزییات برنامه جدید Express Entry فدرال اعلام شد

در این سیستم متقاضیان باید اطلاعات خود را در یک سیستم الکترونیک آنلاین وارد کنند که به اصطلاح به آن Pool گویند. ظرف ۳۰ روز از این تاریخ نیز باید رزومه متقاضی در سیستم بانک اشتغال سازمان منابع انسانی وارد شود.
سیستم الکترونیک اداره مهاجرت به محض دریافت پروفایل متقاضی ، با توجه به اطلاعات وارد شده امتیازات متقاضی را محاسبه می کند و بر اساس آن به متقاضی رتبه (Ranking) می دهد. نام متقاضی در سیستم می ماند و می تواند هر زمان با تغییر شرایط پرونده خود رتبه جدیدی دریافت کند. جهت مشاهده نحوه امتیازبندی اینجا کلیک نمائید.
پس از دریافت دعوتنامه یا فرد آنرا می پذیرد یا رد می کند در صورت رد دعوتنامه از سوی متقاضی ممکن است در باقی مانده مدت یکساله pool دعوتنامه دیگری نیز بگیرد. اگر در مدت ۶۰ روزه پس از دعوتنامه نه آنرا رد کند و نه درخواست خود را بفرستد به طور خودکار از سیستم حذف می شود.

express entry

در صورت پذیرش دعوت نامه می توان از یکی از روش های زیر اقدام کرد:



Federal Skilled worker Program (FSWP)
Federal Skilled Trades Program(FSTP)
Canadian experience Class(CEC)
Provincial nominee Program(PNP)



بقیه مراحل کار طبق یکی از موارد انتخاب شده بالا به صورت همیشگی مورد ارزیابی و بررسی دولت کانادا قرار می گیرد و این مرحله نیز 6 ماه یا کمتر به طول می انجامد. بعد از طی این مراحل شما کارت اقامت کانادا (PR) خود را به آسانی دریافت می کنید .

سیستم امتیاز بندی
متقاضیان به دو دسته مجرد و غیر مجرد تقسیم شده اند و هر فرد می تواند تا ۱۲۰۰ امتیاز کسب کند.
امتیاز بندی در سه دسته فاکتور تعریف شده است شامل:
1- فاکتور سرمایه انسانی اولیه (Core Human Capital Factors) :شامل سن (حداکثر مجرد ۱۰۵ و متاهل ۱۰۰)، سطح تحصیلات (حداکثر مجرد ۱۵۰ و متاهل ۱۴۰) ، سطح زبان (حداکثر ۱۳۶+۲۴ برای مجرد و ۱۲۸+۲۲ برای متاهل) و میزان سابقه کار کانادایی (جداکثر برای مجرد ۸۰ و برای متاهل ۷۰) است که در آن افراد مجرد می توانند تا ۵۰۰ امتیاز کسب کنند و افراد غیر مجرد ۴۶۰ امتیاز می گیرند. ۴۰ امتیاز نیز همسر متقاضی می تواند داشته باشد.
2- فاکتور قابل انتقال بودن مهارت (Skill Transferability Factors) :متقاضی می تواند در آن حداکثر ۱۰۰ امتیاز کسب کند و شامل ترکیبی از فاکتور های بالاست.
3- فاکتور دارا بودن گواهی PNP از یکی از استانها و یا داشتن پیشنهاد شغل Arranged Employment از یک کارفرمای کانادایی که هر یک از این شرایط می تواند به متقاضی ۶۰۰ امتیاز بدهد.

نکته : برای درخواست از طریق استان اونتاریو، متقاضی می بایست در سیستم Express Entry حداقل 400 امتیاز کسب کند.
در صورت کسب 60 امتیاز و دارا بودن حداقل یک سال سابقه کار در لیست مشاغل اعلام شده از طرف استان ساسکاچوآن، برای درخواست از طریق این استان نیز واجد شرایط خواهید بود. جهت مشاهده لیست مشاغل اینجا کلیک نمائید.

ایالت نوااسکوشیا نیز طی یک برنامه آزمایشی و بصورت محدود، بدون نیاز به پیشنهاد شغلی (Job Offer) اقدام به پذیرش افراد متخصص می کند. افرادی که دارای حداقل 67 امتیاز و یک سال سابقه کار مرتبط در رشته تخصص های اعلام شده از طرف این استان باشند، واجد شرایط خواهند بود. برای دیدن لیست رشته ها اینجا کلیک کنید.

شرکت خدمات مهاجرتی پروپسفیک آماده است با داشتن وکیلان مجرب و با تجربه می تواند شما را در این راهنمائی و خدمات لازم را به موکلین ارائه دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس بگیرید .

تماس با ما

مهاجرت به کانادادفتر مهاجرتی پروپاسیفیک (تهران) :

                 88773794-88773494

مهاجرت به کاناداهمراه : 09129051326

                 09203015910

مهاجرت به کانادا Canada: +1-604-5610877

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید