خانه

درباره ما

کانادا

استرالیا

امریکا

اقامت اروپا

اخذ پاسپورت

تماس با ما

برنامه Eb5

ویزا و گرین کارت سرمایه گذاری آمریکا چیست؟
دریافت اقامت آمریکا از طریق ویزای سرمایه گذاری یکی‌ از بهترین و مطمئن‌ترین راه‌ها برای ورود و اقامت دائم در آمریکا است. در زیر دلایل بهتر بودن گزینهٔ ویزای سرمایه گذاری EB5 عنوان شده است.
مبلغ سرمایه گذاری برای دریافت ویزای EB5 از ابتدا مشخص و معین است.
میزان وظایف و کارهای محول شده به شخص متقاضی و سرمایه گذار بسیار کم است.
متقاضیان به محض دریافت ویزا و گرین کارت سرمایه گذاری EB5 تمامی حقوق افراد دارای اقامت دائم در آمریکا از قبیل کار، تحصیل و زندگی‌ را دارا خواهند شد.
برنامهٔ EB5:
این برنامه در دو نوع استاندارد (معمولی‌) و سرمایه گذاری در مراکز منطقه‌ای، Regional Centers, ارائه میگردد. بر حسب پروژه‌های مختلف (معمولی‌ یا مرکز منطقه‌ای) شخص سرمایه گذار ملزم به سرمایه گذاری مبلغی بین ۵۰۰،۰۰۰ تا ۱،۰۰۰،۰۰۰ دلار میباشد. در صورت سرمایه گذاری در پروژه‌های معمولی‌ متقاضی باید با راه اندازی یک شغل یا بیزینس جدید یا گسترش یک شغل و بیزینس موجود برای حداقل ده شهروند آمریکائی برای مدت دوسال یا بیشتر کار تمام وقت ایجاد نماید.
واجدین شرایط برای ویزا و گرین کارت سرمایه گذاری EB5 :
1- دارا بودن مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ تا ۱،۰۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا برای سرمایه گذاری در یکی‌ از مراکز منطقه‌ای یا پروژه‌های مورد تایید دولت آمریکا.
2- تکمیل و دریافت تایید فرم, این فرم حاوی اطلاعات لازم و کافی‌ از قبیل شروع پروژه انتخابی، مدارک مالیاتی، رسید مبالغ واریز شده، و طرح کلی‌ ادارهٔ پروژه یا بیزینس میباشد.
سرمایه گذار متقاضی میتواند یک پروژهٔ کاملا نو و تازه را در آمریکا شروع کند و یا در جهت بهینه سازی یا گسترش یک شغل یا بیزینس موجود اقدام به سرمایه گذاری کند
. پروژهٔ مورد سرمایه گذاری باید برای حداقل ده سیتی زن و شهروند آمریکایی به مدت حداقل دو سال شغل تمام وقت ایجاد نماید. شخص متقاضی، همسر و فرزندان متقاضی نمیتوانند جزو این ده نفر باشند. استخدام و ایجاد شغل برای این ده نفر بنا به نوع پروژه میتواند مستقیم یا غیر مستقیم باشد.
گرین کارت یا اقامت دائم آمریکا برای متقاضیانی که از طریق ویزا و گرین کارت سرمایه گذاری اقدام کنند مهیا و میسّر میباشد. این اقامت شامل حال همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال متقاضی نیز میباشد.

دیگر شرایط عبارتند از:
1- متقاضی EB5 باید صاحب مبلغ لازم برای سرمایه گذاری باشد.
2- سرمایه گذاری باید در یک شغل و بیزینس در حال کار و یا آماده برای شروع و به وجود آورندهٔ کار باشد. سرمایه گذاری در خرید اوراق بانکی، ملک یا مستقلات و … مورد قبول نمیباشد.
3- شغل و بیزینس انتخاب شده برای سرمایه گذاری در صورت موجود بودن باید بعد از ۲۹ نوامبر ۱۹۹۰ آغاز شده باشد. در صورت قدیمی‌ تر بودن بیزینس از تاریخ ذکر شده سرمایه گذاری جدید باید ماهیت جدیدی به شغل مذکور بدهد .
4- مبلغ سرمایه گذاری حداقل ۵۰۰،۰۰۰ و قابل اجرا در مناطق حومهٔ شهر با میزان اشتغال کمتر میباشد.
5- پروژه و بیزینس انتخاب شده باید برای حداقل ۱۰ شهروند آمریکائی شغل تمام وقت برای ۲ سال یا بیشتر ایجاد نماید.
6- در صورت سرمایه گذاری در مراکز منطقه‌ای،regional Centers , نیاز به ایجاد شغل برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم نیست که این از مزایای سرمایه گذاری در مراکز منطقه‌ای است.
اگرچه اداره مهاجرت شرط گذاشته است که شخص متقاضی باید یک میلیون دلار سرمایه‌ گذاری کند، آنها ممکن است نصف این مبلغ ( ۵۰۰۰۰۰$) را نیز بپذیرند، اگر سرمایه گذاری در یک منطقه تعیین شده باشد. بسیار مهم و ضروریست که شما در تجارت مورد نظر فعالانه مشغول باشید و نه به صورت انفعالی. به عنوان مثال شخصی‌ ممکن است یک انبار را خریداری کند و آن را تبدیل به یک تعمیرگاه اتومبیل کند. ولی‌ اگر آن شخص فقط انبار را بخرد و هیچگونه کاری در آن انجام ندهد، از نظر اداره مهاجرت سرمایه‌ گذار انفعالی به حساب میاید و ویزای وی رد خواهد شد.
شخص سرمایه گذار میتواند که شهروندان آمریکایی‌، دارند گان اقامت دائم یا مهاجرانی که اجازه کار کردن در ایالت متحده دارند را استخدام کند. اگرچه همسر و یا فرزندان شخص سرمایه گذار میتواند که برای وی کار کنند ولی‌ اداره مهاجرت آنها را جزو کارمندانی که شخص سرمایه گذار باید طبق قوانین این نوع ویزا استخدام کند بحساب نمیاورد.
اگر چندین مهاجرتصمیم بگیرند که سرمایه های خود را روی هم بگذارند، در این صورت هر شخص باید یک میلیون دلار سرمایه‌ بگذارد. ولی‌ در این شرایط دیگر نیازی نیست که هر کدام از اینها ۱۰ نفر را استخدام کنند، تا زمانی‌ که سرمایه گذاری مورد نظر ۱۰ کار و یا بیشتر ایجاد کند. برای مثال، ۳ مهاجر سرمایه گذار میتواند برای ویزای EB5 تقاضا کنند، اگر هرکدام یک میلیون دلار سرمایه گذاری کنند و ۱۲ نفر را نیز استخدام کنند. به این دلیل که ۱۲ کار، شرط وزارت کار، برای ایجاد اشتغال را تکمیل می‌کند، بنابرین هر ۳ سرمایه گذار تمام شرایط برای گرفتن این نوع ویزا را دارا میباشند.
روند ارائه در خواست ویزای سرمایه گذاری و دیگرشرایط برای ارائه در خواست ویزای EB5، یک سرمایه گذار باید فرم I526 را پرکنند، تمامی مخارج مربوط به این نوع ویزا را پرداخت کند و مدارکی ارائه دهد که فرم I526را حمایت کند. این مدارک باید اثبات کند که فرد قصد سرمایه گذاری دارد و یک شرکت بازرگانی جدید را ابقا کند،
که میتواند شامل:
1) شرح حال مالی‌ که نشان دهنده قانونی‌ و مشربودن سرمایه شخص مذکور است.
2) یک برنامه تجاری که نشان دهد که شخص متقاضی بطور مدام درگیر تجارت جدیدخواهد بود ، که این برنامه باید شامل مسئولیتها و وظائف شخص متقاضی نیز باشد .
3) پیمان نامه خرید ویا رهن شرکت جدید
4) ضمانت بانکی
5) مشاغل جدید توسط تجارت جدید ایجاد شده است. هیچگونه ضابطه ای در مورد داشتن مدرک تحصیلی‌، دانستن زبان انگلیسی، سن و یا تجربه کاری نیست.
توجه داشته باشید که برای گرفتن ویزا نیازی به این نیست که شخص سرمایه گذار ، در همان شرکتی کار کند که درآن سرمایه گذاری کرده است.

تماس با ما

مهاجرت به کانادادفتر مهاجرتی پروپاسیفیک (تهران) :

                 88773794-88773494

مهاجرت به کاناداهمراه : 09129051326

                 09203015910

مهاجرت به کانادا Canada: +1-604-5610877

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید