خانه

درباره ما

کانادا

استرالیا

امریکا

اقامت اروپا

اخذ پاسپورت

تماس با ما

انواع ویزاهای آمریکا

ویزای توریستی
ویزا برای سفرهای تفریحی و کاری
قوانین مهاجرت ایالات متحده اجازه ورود و اقامت در کشور را تا سقف حداکثر 180 روز به خارجیان واجد شرایط می دهید. ویزاهایی که برای مقاصد یاد شده مورد استفاده قرار می گیرند به نام های B1/B2 شناخته می شوند .
ویزای کار
ایالت متحده ، هر سال پذیرای کارگران خارجی بسیاری نسبت به سایر کشورها است. سیاستی که در پس این دیدگاه آینده نگر وجود دارد، همان ساست رقابت آمریکا با سایر کشورها در اقتصاد جهانی و قبول این مطلب است که تنها راه برتری اقتصادی رویکرد آزاد در خصوص اشتغال خارجیان امکان پذیر خواهد بود. بر اساس این سیاست ها ، تعداد زیادی از انواع ویزاهای اشتغال در اختیار افراد خارجی گذاشته می شود . دسته بندی این سیاست ها ، تعداد زیادی از انواع ویزاهای اشتغال در اختیار افراد خارجی گذاشته می شود. دسته بندی این ویزاها به این قرار است:
H-2B تا H-1
G-S تا G-1
R-1 ، A-1 C-1
O-3 تا O-1
T-1 ، I-1
ویزای کار H2-B
همراه با سایر اقتصادهای بزرگ دنیا ، آمریکا به تجار آمریکایی اجازه می دهد که کمبود نیروهای خود را با آوردن کارگران خارجی به آمریکا ، پر کنند. آمریکایی که مایل است امتیازات این ویزای غیر مهاجرتی را بگیرد ، باید ثابت کند که یک شخص آمریکایی نمی تواند پست را پر کند و شرکت مجبور به استخدام کارگر خارجی است. کارگر خارجی تنها می تواند برای مدت کوتاهی در آمریکا بماند.
ویزای کار H1-B
این ویزا ، یکی از بهترین ویزاهای غیر مهاجرتی رده بندی شده ( Classification ( است که بوسیله ی فارغ التحصیلان خارجی که تمایل به مهاجرت به آمریکا برای دلایل شخصی دارند ، شناخته شده است.
در سال های اخیر این ویزای غیر مهاجرتی رده بندی شده ( Classification ( بالا و پایین های زیادی داشته و تغییرات وسیعی در آن ، صورت گرفته است. این ویزای غیر مهاجرتی در ابتدا بدلیل نیازهای تجاری در رقابت با سایرین ایجاد شد. بیشتر از ربع قرن پیش ، دولت آمریکا این ویزای غیر مهاجرتی را تصویب کرد تا شرکت ها بتوانند از کارگران خارجی واجد شرایط بهره گیرند تا نیروی کار آمریکا تکمیل گردد.
این ویزای مهاجرتی رده بندی شده (Classification) تا اواخر دهه 90 توسط شرکت های بزرگ آمریکایی جهت تکمیل نیروی کارشان در آمریکا استفاده شد.
در اواسط دهه ی 90 این ویزای رده بندی شده (Classification) توسط صنایع با تکنولوژی بالا (High Tech) برای کاهش هزینه ی کارگر و از بین بردن فرصت برای کارگران آمریکایی استفاده شد.
بعد از 9/11 ، عکس العمل شدیدی را علیه سوء استفاده شرکت های آمریکایی از سیستم و خود ویزا به دنبال داشت. بعد از رکود اقتصادی عکس العمل نسبت به ان شدت یافت.
هر شرکت آمریکایی که قدزت های لازم برای پرداخت دستمزد به کارگران واجد شرایط را دارد باید به اداره مهاجرت درخواست دهد که اجازه ورود افراد خارجی واجد شرایط را به آمریکا بدهد. مدرک و شرایط فرد خارجی از شغلی به شغل دیگر متفاوت است.
حداقل فرد خارجی باید مدرک لیسانس از موسسات آمریکایی یا موسسه خارجی معادل را دارا باشد.
تنها 65000 ویزا سالیانه برای کارگران خارجی صادر می شود. در گذشته قبل از رکود اقتصادی ، تنها از یک روز تا یک هفته تعداد این ویزا به این عدد می رسید.
ویزای کار H1-C
اواسط دهه 60 برای دولت آمریکا آشکار شد که جنگ و کشاکش در ویتنام عواقبی در بخش پزشکی و اقتصاد آمریکا داشته که اساسا بر پایه نیاز به پرستاران بوده است . نیاز برای پرستاران بیشتر از 50 سال پیش تا کنون وجود داشته است. عموما بخش قابل توجهی از پرستاران ثبت شده در امریکا خارجی های فارغ التحصیل و پرستاران تعلیم دیده اند.
نوع ویزای غیرمهاجرتی hc-1 به هر بیمارستان
آمریکایی ، کلینیک یا دکتر داروساز اجازه درخواست برای ورود هر پرستار ثبت واجد شرایط را از اداره مهاجرت و شهروندی می دهد. پرستاران خارجی برای این که بتوانند واجد شرایط باشند باید از موسسه ی خارجی مشهور و معتبر فارق التحصیل شده باشند و گواهینامه ی مخصوص را از دولت آمریکایی یا کشوری که شخص توسط کارفرمای آمریکایی بکار گماشته شده را دارا باشند. مبنی بر نیاز برای داشتن توانایی انگلیسی ( هم خواندن و هم نوشتن ) اکثر افراد خارجی که از این ویزا استفاده می کنند در کشور های مشترک المنافع و مستعمرات سابق آمریکایی مقیم می باشند.
ویزای کار H2-A
ریشه ی این ویزای غیرمهاجرتی به برنامه های ویزای خارجی موقت در اوایل سده بیست برمی گردد که هجوم کارگران مکزیکی به آمریکا برای کار در زمینه کشاورزی و سایر زمینه ها زیاد شد.
این ویزا ، ابزاری شد برای کارفرماهای حریصی که از سیستم سوء استفاده و از کارگران مهاجر بردگی می کشیدند، که منجر به تصویب شدن ویزای رده بندی ( Classification) شد که به عنوان ویزای H-1A شناخته می شود.
این ویزای غیر مهاجرتی به هر بنگاه اقتصادی کشاورزی شامل تجار اجازه می دهد که برای ورود کارگران خارجی جهت کار در بخش کشاورزی اقتصادی ، درخواست سرویس های مهاجرتی و تابعیت آمریکایی نمایند.از آنجایی که کار عموما به صورت فصلی است ف کارگران خارجی اجازه دارند در طول دوره کار در آمریکا بمانند و باید پس از پایان دوره کار آمریکا را ترک نمایید.
این ویزا ، اکثرا توسط افراد چینی ، مکزیکی استفاده شده است.
ویزای کار O
ویزای غیر مهاجرتی رده بندی شده O. ویزا را بر اساس شغل اصلی برای افراد خارجی که واجد شرایط عالی برای آمدن به آمریکا می باشند، ارائه می دهد. بعد از جنگ جهانی دوم دولت آمریکا ، یک ویزای غیر مهاجرتی را برای افراد خارجی واجد شرایط خوب برای ورود به آمریکا و استخدام در شرکت های آمریکایی ، ایجاد کرد. برای درخواست این ویزا ، فرد خارجی باید ثابت کند که در شغل ، علم ، ورزش و هنر در بالاترین سطح قرارداد دارد. این ویزای غیرمهاجرتی رده بندی شده اکثرا توسط صنایع سرگرمی و تکنولوژی بالا و علوم دیگر صنایع استفاده می شود.
و در سطح بین المللی ، ورزشکاران از این ویزای غیر مهاجرتی به شکل افزاینده ای استفاده می کنند.
ویزای کار P
این ویزا، نقطه ی مقابل یزای O غیر مهاجرتی می باشد که سخت گیری کمتری روی شرایط لازم دارد. این ویزا به کسب و کار آمریکایی نیاز دارد که درخواست دهنده به هنرمندان ، ورزشکاران و خدمه پشتیبان اجازه ورود به آمریکا را در جریان برنامه می دهد. این مسیری مناسب برای هنرمندان برای آمدن به آمریکا می باشد. اگر شما یکی از این هنرمندان هستید و نیاز دارید که بدانید که آیا واجد شرایط برای این ویزا هستید ، لطفا با ما تماس بگیرید.
ما مورد شما را بررسی می کنیم و شما را برای رسیدن به هدفتان برای آمدن به آمریکا یاری می دهیم .
ویزای دانشجویی
ایالت متحده در سال های پس از جنگ جهانی دوم از سیاست های مناسبی در زمینه مهاجرت به منظور ایجاد امکان تحصیل برای خارجیان حمایت می کند. به همین دلیل ، قوانین ماجرت آمریکا چهار رده بندی متفاوت برای این نوع از ویزاها دارد. ( برخلاف ویزای مهاجرت که تنها یک رده دارد) بدیهی است که هر کدام از این رده بندی ها حقوق ویژه و محدودیت خاص خود را دارند.
این ویزاها در رده بندی الفبایی به نام های ، F-1، H-3، M-1، G-1 شناخته می شوند. ویزای F-1 رایج ترین نوع ویزا است، اما تنها ویزایی است که اجازه اشتغال در ایالت متحده را به دارنده ویزا نمی دهند.
ویزای دانشجویی J-1
ویزای مخصوصی است که فقط به محققین و پژوهشگران داده می شود. طبق قانون مهاجرتی آمریکا محقق و پژوهشگر کسی است که حداقل لیسانس داشته باشد و در رشته ی فوق لیسانس به بالا در آمریکا بخواهد در یک موسسه آموزشی و یا تحقیقاتی مشغول به تحقیق شود . و پس از پایان تحقیق مدرک فوق لیسانس و یا مدرک بالا را اخذ نماید.
مزایای این ویزا اجازه کار در آمریکا و گرفتن شماره ملی آمریکایی (Social Security Number) می باشد . لازم به توجه است که افرادی که این ویزا را اخذ کرده اند پس از پایان تحقیقشان باید به مدت 2 سال از آمریکا خارج شوند.
ویزای دانشجویی M-1
ویزای تحصیلی ای می باشد که فقط برای دانشجویان پزشکی می باشد. طبق قوانین مهاجرتی آمریکا دانشجویان خارجی که پذیرش از یکی از دانشگاه های پزشکی آمریکا و یا دانشکده های آمریکایی دارند می توانند از M-1 به آمریکا بیایند. لازم به ذکر است که همسر و فرزندان زیر 21 سال این اشخاص هم می توانند به امریکا بیایند.
ویزای دانشجویی F-1
اگر شما از جمله افرادی هستید که مشتاق به کسب علم و دانش در آمریکا هستید، این ویزا متعلق به شماست. این ویزایی است که هیچ محدودیت سنی ندارد و یک دانش آموز دبیرستانی تا یک دانشجوی فوق دکترا با هرسنی می تواند برای این ویزا اقدام کنند. لازم به ذکر است که شخص دارنده ویزای F-1 می تواند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز به آمریکا به همراه بیاورد. با وجود اینکه این ویزا اجازه می دهد که دانشجوی مشتاق به کسب علم و دانش به آمریکا بیاید، همه موسسات تحصیلی شرایط لازم را ندارند که دانشجو بتواند با پذیرش (I-20) آنها ویزا بگیرند. یکی از مزایای این ویزا این است که دانشجو تا زمانیکه بتواند پذیرش از دانشگاه های (I-20) داشته باشد و مشغول تحصیل در موسسات تحصیلی آمریکا باشد می تواند در آمریکا زندگی کند. یکی دیگر از نقاط مفید این ویزا اجازه کار به مدت یک سال پس از فارغ التحصیلی دانشجو است.
ویزای دانشجویی H-3
اگر شما از جمله افرادی هستید که تمایل به یادگیری (Train) در یک کار و یا رشته ی بخصوص دارید می توانید از این ویزا استفاده کنید. به عنوان مثال یک جواهرساز می تواند به آمریکا بیاید که روش های مختلف برای ساختن جواهر را بیاموزد .
دارنده ی این ویزا می تواند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را به همراه بیاورد . همسر و فرزندان این شخص اجازه ی تحصیل در آمریکا را دارند . اگر دوره ی یادگیری (Training) شخص نیاز به کار در آمریکا داشته باشد این شخص می تواند مشغول به کار شود و حقوق دریافت نماید.
ویزای سرمایه گذاری و بازرگانی
تجارت و فعالیت تجاری نیز یکی دیگر از موارد گنجانده شده در قوانین و سیایت های مهاجرت ایالت متحده است .ایالت متحده آمریکا به شهروندان کشورهای مشخص برای ورود و سرمایه گذاری در کسب و کارهای موجود ، مجوز می دهد. در آخر، افراد خارجی از هر کشوری می توانند برای شروع کسب و کار مربوط به کشور خود وارد آمریکا شوند و یا در یک کار تجاری موجود و مربوط به کشور خود فعالیت کنند.
این ویزاها به نام های زیر رده بندی می شوند:
L-1A، L-1B
E-2
E-1
ویزای سرمایه گذاری E-1
ویزای بازرگانی ، به هر شخص ایرانی که با آمریکا و یا شرکت های آمریکایی داد وستد می کند داده می شود. این شخص می تواند برای گسترش کار خود به همراه خانواده اش به امریکا مهاجرت کند . این ویزا در گذشته پیش از تحریم های اقتصادی 1996 که در زمان رئیس جمهوری کلینتون به تصویب رسیده بود بسیار رایج و شایع بوده است. با وجود این ، در حال حاضر به دلیل تنگناهای موجود بین ایران و آمریکا فقط می تواند شامل تعداد اندکی از بازرگانان ایرانی شود.
ویزای سرمایه گذاری L-1
اگر شما Business خود را دارید و خود و خانواده اتان تمایل به مهاجرت به آمریکا را دارید می توانید از ویزای L1 برای مهاجرت به آمریکا استفاده کنید. ویزای L1 یکی از مفیدترین نوع ویزا برای اینگونه از ایرانیان می باشد.
موارد فوق را به دو دلیل می توان اثبات کرد.
برخی از مزایای این ویزا به شرح زیر می باشد:
• محدوده ی زمانی ( زمان معتبر بودن ویزا)
• اجازه کار در آمریکا
• راهی که به سادگی به کارت سبز( Green Card) تبدیل خواهد شد.
محدوده زمانی ( زمان معتبر بودن ویزا)
دارنده این ویزا و همراهانش (همسر و فرزندان زیر 21 سال ) می توانند در آمریکا برای زمان نامحدود تا هنگامیکه فعالیت تجاری ادامه دارد و یا فرد دارنده ی ویزا زنده باشد اقامت داشته باشند.
این نکته ی مهمی برای ایرانیان می باشد که ترجیح می دهند ویزای نامحدودی از نظر اقامت در ظامریکا داشته باشند.
بهترین روش برای تشریح این ویزا این است که این ویزا کارت سبزی می باشد که مستقیما به شهروندی (Citizenship) آمریکا تبدیل نمی شود. دارنده این ویزا دارای تمام حقوقی که یک شهروند آمریکایی و یا شخصی که دارای کارت سبز می باشد ، است بغیر از حق دادن رای.با وجود این که دارنده ی این ویزا بصورت خود به خود نمی تواند شهروند (Citizenship) آمریکا شود ولی به آسانی پس از چند سال اقامت می تواند کارت سبز ( Green Card) بگیرد.
حق کار
طبق توضیحات فوق دارنده این ویزا دارای تمام حقوق یک شهروند آمریکایی و شخص دارنده کارت سبز می باشد. در نتجه دارنده ی این ویزا می تواند بصورت قانونی در امریکا مشغول باشد .لازم به ذکر است که همراهان شخص دارنده ی ویزای L1 هم از تمام حقوق برخوردار خواهند شد منجمله : حق کار در آمریکا. در نتیجه همراهان می توانند برای هر شرکت یا شغلی در آمریکا اقدام بفرمایند.
حق تحصیل در آمریکا
یکی دیگر از جنبه های مهم و ارزشمند این ویزا حق تحصیل در آمریکا می باشد. تمام اشخاص ذکر شده تا به حال می توانند بدون هیچ گونه محدودیتی برای هر دانشگاه و یا موسسه ی تحصیلی و یا کارآموزی اقدام نمایند.
راهی که به سادگی به کارت سبز (Green Card) تبدیل می شود.
به نظر می رسد که ایرانیان از جمله بیشترین اشخاصی هستند که تمایل به داشتن کارت سبز (Green Card) برای امریکا می باشند .هر شخص دارنده ی این ویزا اگر تمام شرایط این ویزا را رعایت کرده و Business خود را در آمریکا داشته باشد، می تواند به راحتی ویزای خود را به کارت سبز تبدیل کند.
طبق مسائل مطرح شده در بالا ، ویزای سرمایه گذاری یکی از بهترین ویزاها برای ایرانیان دارنده ی شرایط این ویزا
( Qualified Iranian Citizen) برای مهاجرت به آمریکا می باشد.
1- ایرانیان به طور کلی یکی از موفق ترین اشخاص از لحاظ داشتن (تاسیس) Business و اداره ی آن در کل جهان می باشند، چه در ایران و چه در کشورهای دیگر این توانایی ایرانیان به چشم می خورد.
2- شخص دارنده ی ویزای L1 دارای حقوقی همانند یک دارنده کارت سبز (Green Card) ویا شهروند آمریکایی (American Citizen) می باشد.
ویزای سرمایه گذاری E-2
1- (American Citizen) می باشد.
ویزای سرمایه گذاری ( E-2 ) یکی از بهترین ویزاها و روش ها برای مهاجرت ایرانیانی که از نظر موقعیت مالی در وضعیت مالی خوبی می باشند ، با بوجود آوردن یک Business درآمریکا می باشد. این Business در آمریکا می تواند یک Business تاسیس شده باشد که موقعیت آن تثبیت شده است و شخص ایرانی تمایل به خرید و یا سرمایه گذاری در Business موجود را دارد، که در پایان این سرمایه گذاری شخص ایرانی حداقل 50% سهام این Business را داشته باشد.
شخص ایرانی که از این طریق به آمریکا مهاجرت می کند می تواند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را به همراه بیاورد.
برخی از مزایای این ویزا به شرح زیر می باشد:
• محدوده ی زمانی ( زمان معتبر بودن ویزا)
• اجازه کار در آمریکا
• اجازه تحصیل در آمریکا
• راهی که به سادگی به کارت سبز (Green Card) تبدیل خواهد شد.
محدوده زمانی ( زمان معتبر بودن ویزا)
دارنده این ویزا و همراهانش ( همسر و فرزندان زیر 21 سال ) می توانند در آمریکا برای زمان نامحدود تا هنگامی که فعالیت تجاری ادامه دارد و یا فرد دارنده ی ویزا زنده باشد اقامت داشته باشد.
این نکته مهمی برای ایرانیان می باشد که می دهند ویزای نامحدودی از نظر زمان اقامت در آمریکا داشته باشند.
ویزای E2 مانند ویزایی می باشد که ایرانیان برای امارات متحده عربی ( دبی) می گیرند. در حالیکه دارندگان ویزای E2 شامل حق بیشتری در آمریکا نسبت به دارندگان ویزای امارات ، در امارات هستند.
به عنوان مثال ، ایرانیان مقیم دبی نمی توانند زمین و یا ملکی دائمی و برای ابد بخرند و یا شرکتی بدون داشتن سهامدار عربی داشته باشند. این در حالیست که دارندگان ویزای E2 می توانند هر ملکی را در آمریکا بخرند و یا شرکتی تاسیس کنند که سهامدار آمریکایی نداشته باشند.
بهترین روش برای تشریح این ویزا این است که این ویزا کارت سبزی می باشد که مستقیما به شهروندی ( Citizenship) آمریکا تبدیل نمی شود. دارنده ی این ویزا دارای تمام حقوقی که یک شهروند آمریکایی و یا شخصی که دارای کارت سبز می باشد، است به غیر از حق رای دادن.با وجود این که دارنده ی این ویزا به صورت خود به خود نمی تواند شهروند (Citizenship)آمریکا شودولی به آسانی پس از چند سال اقامت در آمریکا و یا داشتن این ویزا می تواند کارت سبز
(Green Card) بگیرد.
حق کار
طبق توضیحات فوق دارنده این ویزا دارای تمام حقوق یک شهروند آمریکایی و شخص دارنده ی کارت سبز می باشد. در نتیجه دارنده ی این ویزا می تواند به صورت قانونی در آمریکا مشغول به کار باشد. لازم به ذکر است که همراهان شخص دارنده ی ویزای سرمایه گذاری E2 هم از تمام حقوق برخوردار خواهند شد منجمله: حق کار در آمریکا، در نتیجه همراهان می توانند برای هر شرکت یا شغلی در آمریکا اقدام بفرمایند.

حق تحصیل در آمریکا
یکی دیگر از جنبه های مهم و ارزشمند این ویزا حق تحصیل در آمریکا می باشد. تمام اشخاص ذکر شده تا بحال می توانند بدون هیچ گونه محدودیتی برای هر دانشگاه و یا موسسه تحصیلی و یا کارآموزی اقدام نمایند.
راهی که به سادگی به کارت سبز (Green Card) تبدیل می شود.
به نظر می رسد که ایرانیان ازجمله بیشترین اشخاصی هستند که متمایل به داشتن کارت سبز برای آمریکا می باشند.هر شخص دارنده ی این ویزا اگر تمام شرایط این ویزا را رعایت کرده و Business خود رادر آمریکا داشته باشد ، می تواند به راحتی ویزای خود را به کارت سبز تبدیل کند.
طبق مسائل مطرح شده در بالا، ویزای سرمایه گذاری یکی از بهترین ویزاها برای ایرانیان دارنده ی شرایط این ویزا (Qualified Iranian Citizen) برای مهاجرت به آمریکا می باشد.
تحصیل در آمریکا- نحوه پذیرش –هزینه ها
بطور کلی دانشگاه های آمریکا به دو گروه :
ایالتی (State School)
خصوصی ( Private School)
تقسیم می شوند .دانشگاه های ایالتی معمولا بسیار ارزانتر هستند اما ممکن است برای پذیرش دانشجویان خارجی (International Students) محدودیت ظرفیت داشته باشند.
همچنین از نظر گستردگی می توان آن ها را به دو گروه :
گروه اول دانشگاه هایی هستند که در کنار تدریس مراکز تحیقیقی هم هستند و دانشجویان مطع دکترا را قبول می کنند .(Universities)
گروه دوم دانشگاه هایی هستند ه تنها به تدریس می پردازند و دوره های دو ساله یا چهار ساله داشته و مدارکشانتا مقطع لیسانس است. (Colleges)
تقسیم نمود.
دوره های تحصیلی در ایالات متحده:
شامل دو سال تحصیل بعد از Associate Degree دیپلم دبیرستان از کالج های دو ساله یا پس از گذراندن دو سال تحصیل از یک دوره چهارساله دانشگاهی است .شامل چهار سال تحصیل بعد از دیپلم Bachelor دبیرستان می باشد.
شامل دو سال تحصیل تمام وقت است. برای Master ، GRE،Bachelor ورود به این دوره ، دارا بودن مدرکIELTS یا TOFEL ، شرط معدل و معرفی استادان الزامی است. در بیشتر دانشگاه ها این دوره همراه با پایان نامه ی علمی است. البته گذراندن این دوره با تعداد بیشتر واحد نیز میسر است.
برای ورود به این دوره معمولا دارا بودن مدرک : PHD,Master,GRE,IELTS یا TOFEL الزامی است. در آمریا دانشجو باید برای دوره ی دروس تعیین شده ، امتحان جامع ، پایان نامه ی تحصیلی و دفاع شفاهی را با موفقیت بگذراند. طول متوسط دور هی دکترا در دانشگاه های آمریکا چهار سال است. و بدون گذراندن Master گاهی اوقات بعد از Bachelor مدرک PHD داده می شود.

تماس با ما

مهاجرت به کانادادفتر مهاجرتی پروپاسیفیک (تهران) :

                 88773794-88773494

مهاجرت به کاناداهمراه : 09129051326

                 09203015910

مهاجرت به کانادا Canada: +1-604-5610877

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید