خانه

درباره ما

کانادا

استرالیا

امریکا

اقامت اروپا

اخذ پاسپورت

تماس با ما

پرتغال

خلاصه ی برنامه
در اکتبر سال 2012 پرتقال اجازه ی اقامت طلائی خود را برای فعالیت های سرمایه گذاری تحت عنوان گلدن ویزا اعلام نمود .
گلدن ویزا دارای تمامی مزایای ویزای شنگن می باشد و برای دارنده ی ویزا این امکان را بوجود می آورد که آزادانه بین 26 کشور اروپایی عضو شنگن سفر کند. دارندگان گلدن ویزا همچنین می توانند مانند شهروندان پرتقال اقامت بگیرند و بعد از 6 سال با تمام مزایا شهروند شوند .
شرایط جهت اخذ اقامت : خرید ملکی را با حداقل ارزش 500.000 یورو ( مسکونی ، تجاری یا زمین ) یا سرمایه گذاری مبلغ 1.000.000 یورو در یکی از بانک های پرتقال ( این سپرده به مدت 5 سال یا تا زمانی که متقاضی شهروند شود نزد بانک باقی می ماند. )
مزایای گلدن ویزا
پروسه ی قانونی این کار 30 روز طول می کشد ( بعد از کامل کردن موارد مورد نیاز و ثبت پرونده )
پرتقال دارای کیفیت خوبی از زندگی ، به علاوه ی تجارت مدرن و امکانات درمانی ، مراکز خرید ، طبیعت بکر ، امکانات ورزشی ، مناسبت های فرهنگی و آب و هوای نسبتا گرم می باشد.
عدم برگزاری مصاحبه. هیچ گونه مالیاتی شامل درآمد فرد در سراسر دنیا نمی شود.
نیازی به مدرک زبان نمی باشد
الزام حضور فیزیکی حداقل می باشد ( در سال فقط یک هفته ).
پیشینه و زندگی در پرتقال
جغرافیا
قلمرو پرتقال شامل شبه جزیره ی ایبری ( مربوط به قاره می شود ) و دو مجمع الجزایر در اقیانوس اطلس می باشد. بخش اصلی پرتقال توسط رودخانه ی اصلی آن تاگوس جدا می شود که از اسپانیا تا لیزبن ادامه دارد تا به اقیانوس اطلس می ریزد. بخش شمالی این سرزمین کوهستانی می باشد و قسمت جنوبی آن را دشت های مسطح پوشانیده اند.
بخش برجسته ی پرتقال از نظر اقتصادی ، منطقه ی دریایی آن می باشد که در این منطقه پرتقال حق اکتشاف و استفاده از منابع دریایی را دارد. مساحت این ناحیه 1,727,408 کیلومتر می باشد. این منطقه سومین رتبه را در سطح مناطق برجسته ی اقتصادی اتحادیه ی اروپا و یازدهمین رتبه را در سطح جهان دارد.
جمعیت
جمعیت این کشور تقریبا 10,500,000 نفر می باشد که تقریبا 20% از آن ها در پایتخت یعنی لیزبن زندگی می کنند. دیگر شهرها و نواحی عبارتند از : پورتو ، براگا، آوریو ، لیرا و فارو .
عضویت در شنگن
پرتقال عضو منطقه ی شنگن می باشد که باعث می شود دارندگان ویزای شنگن آزادانه به 26 کشور عضو شنگن سفر کنند ( اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا، لتونی ، لیختن اشتاین ، لیتوانی ، لوزامبورگ، مالتا ، هلند ، نروژ، لهستان ، پرتقال ، اسلواکی ، اسلوانی ، اسپانیا ، سوئد و سوئیس ). منطقه ی شنگن در 14 ژوئن 1985 بوجود آمد که به کشورهای عضو این قابلیت را می دهد که مانند یک ایالت واحد در سفرهای بین المللی بدون کنترل مرزی داخلی عمل کنند.
آب و هوا
پرتقال دارای آب و هوای مدیترانه ای می باشد و یکی از گرمترین کشورهای اروپایی محسوب می شود. میانگین سالانه ی دما در بخش اصلی پرتقال از 12 درجه ی سانتی گراد ( 53.6 درجه ی فارنهایت ) در مناطق کوهستانی تا بالای 18 درجه ی سانتی گراد (64.4 فارنهایت ) در نواحی جنوبی و نواحی رودخانه ی گوادینا متفاوت می باشد. در تابستان در گرمترین حالت دما ممکن است به بالای 45 درجه ی سانتی گراد ( 113 درجه ی فارنهایت) نیز برسد .
زبان ها
زبان رسمی این کشور پرتقالی است و 80% جمعیت آن نیز انگلیسی صحبت می کنند.
تحصیلات
نظام آموزشی عبارت است از : پیش دبستانی ( کودکان زیر 6 سال ) ، تحصیلات مقدماتی ( 9 سال ، اجباری ) ، تحصیلات متوسطه ( 3 سال ، تا کلاس 12) و تحصیلات عالیه ( دانشگاه و پلی تکنیک). مدارس عومی ( از سال اول تا 12) برای مقیمان و شهروندان رایگان می باشد. بسیاری از مدارس دولتی در شهر ساحلی کاسکائیس مستقر شده اند ( که با قطار به لیزبن مرتبط می شود) و به زبان انگلیسی در آن ها تدریس می شود.
بزرگترین دانشگاه پرتقال ، دانشگاه پورتو ، یکی از بهترین دانشگاه ها ی اروپا می باشد. رشته های آن عبارتند از : معماری ، دندانپزشکی ، اقتصاد، مهندسی ، هنرهای زیبا ، حقوق ، پزشکی ، داروسازی ، علوم ، مدیریت و بازرگانی .
بهداشت و درمان و کیفیت زندگی
با توجه به آخرین آمار پیشرفت بشر (2011) میانگین زندگی در پرتقال 79.5 سال است.
نظام بهداشت و درمان پرتقال به سه گروه تقسیم می شود: خدمات ملی بهداشت ( NHS) ، بیمه ی های اجتماعی خاص برای حرفه های خاص ( زیرگروه نظام های بهداشت و درمان )، و بیمه ی درمانی خصوصی . NHS پوشش جهانی دارد. به علاوه 25 % از جمعیت تحت پوشش زیرگروهای نظام های بهداشت و درمان و 10 % تحت پوشش بیمه ی خصوصی و 7% دیگر تحت پوشش نهادهای دیگرند.
واحد تحقیقات کیفیت زندگی در سال 2005 پرتقال را به عنوان نوزدهمین کشور از نظر سطح کیفیت زندگی شناخته است که برتر از کشورهای تکنولوژیک و اقتصادی مانند فرانسه ، آلمان ، انگلستان و کره ی جنوبی شناخته شده است.
اقتصاد
از دهه ی 90 اقتصاد پرتقال شروع به تغییر کرد و از حالت وابستگی و مصرفگرایی در آمده و به تمرکز بر روی صادرات ، سرمایه گذاری خصوصی و پیشرفت بخش تکنولوژی برتر رو آورد. خدمات بازرگانی از بیشتر صنایع سنتی مانند منسوجات، پوشاک، کفش، چوب پنبه ( که پرتقال در این صنایع جزء تولیدکنندگان برتر است) تولید چوب و نوشیدنی ها پیشی گرفته است.
بیشتر صنایع ، مراکز مالی و بازرگانی در کلان شهرهای لیزبن و پورتو واقع شده اند. مناطق آوریو ، براگا ، کویمبرا و لیرا از بزرگترین مراکز اقتصادی خارج از محدوده ی دو کلان شهر مذکور هستند.
واحد پول کشور پرتقال یورو است و کشور از ابتدا در منطقه ای بوده که واحد پول یورو بوده است. بانک مرکزی پرتقال بانک " بانکو دو پرتقال " است ، که بخش مهمی از سیستم بانک های مرکزی اروپا است.
در سال 2012 پوند 44.620 یورو و یا به طور سرانه 22.921 بوده است.بخش های اولیه در پرتقال کشاورزی ، ماهیگیری و معدن می باشند. بخش های ثانویه تولیدات اتومبیل ( فولکس واگن و پژو ) ، هوا فضا ( هواپیمای امبرر ) و الکترونیک ، نساجی ، مواد غذایی ، مواد شیمیایی ، سیمان و تراشه های چوب می باشند. تکنولوژی مدرن متکی است بر صنایعی مانند هوا فضا ، بیوتکنولوژی ، تکنولوژی اطلاعات، که در مکان های مختلفی در کشور پیشرفت کرده اند.
درخواست گلدن ویزا:
• شرکت Propacific تمام فرم های لازم ، مدارک و اطلاعات ضروری در مورد متقاضی و وابستگان او را جمع آوری کرده و در قالب یک فایل آن را ثبت می کند.
• کارگزار برنامه این مدارک را ارزیابی کرده تا مطمئن شوند که فرد برای برنامه ی گلدن ویزای پرتقال مناسب است. سپس فایل را چک می کنند تا مدرکی کم نباشد و اگر مدرک دیگری نیاز بود اعلام کرده تا آن را دریافت نمایند و مطمئن شوند که پرونده کامل می باشد. در این زمان متقاضی باید هزینه ی خدمات و پروسه ی پرونده را پرداخت نماید.
• بعد از تائید اولیه درخواست ، کارگزار برنامه ترتیب دیدار متقاضی و خانواده اش را به پرتقال می دهد. او به متقاضی در رزرو هتل کمک کرده و ترانسفر فرودگاهی رایگان دارد و به متقاضی کمک می کند که تمام ملزومات برنامه را تهیه کند : داشتن مدارک مهاجرتی با تائید رسمی ، اخذ گارانتی بانکی ، اخذ بیمه ی درمانی ، باز کردن حساب بانکی ، باز کردن گارانتی بانکی ، جمع آوری اثر انگشت ، عکس و امضاء. در این زمان متقاضی باید هزینه های دولتی را به حساب بانکی پرتقال واریز نماید.
اخذ شهروندی و پاسپورت های پرتقال / اتحادیه ی اروپا از طریق قبول تابعیت ( 6 سال):
1. بعد از 6 سال اقامت ، کارگزار برنامه درخواست خانواده را برای قبول تابعیت به دولت اعطا می کند. متقاضی باید اثبات کند که ملک یا سپرده ی بانکی را در طول مدت اقامت در پرتقال حفظ کرده است. به علاوه تمام اعضای خانواده باید در سال حداقل هفته ای یک بار در پرتقال اقامت داشته باشند در کل مدت 6 سال و باید آزمون زبان مقدماتی پرتقال را با موفقیت بگذرانند.
2- وکیل مربوطه برای اعضای خانواده درخواست پاسپورت پرتقال را می دهد. این پاسپورت ها این امکان را برای اعضا بوجود می آورد که آزادانه در اتحادیه ی اروپا سفر ، زندگی و کار کنند.
چک لیست مدارک لازم
سوال و پرسش های متداول
گلدن ویزا چیست؟
گلدن ویزا این امکان را به متقاضی می دهد تا با خرید ملک ( به ارزش حداقل 500.000 یورو ) یا سرمایه گذاری به صورت حساب سپرده در بانک پرتقال ( حداقل 1000.000 یورو به مدت 5 سال ) اقامت بگیرد.
آیا لازم است که متقاضی اصلی در مصاحبه ای در پرتقال شرکت کند ؟
هیچ مصاحبه ای برای متقاضی گلدن ویزا وجود ندارد.
چه کسی باید در سفر بازدید از پرتقال حضور داشته باشد ؟
تمام اعضای خانواده باید حداقل برای سه روز کاری به پرتقال سفر کنند به منظور انگشت نگاری ، امضای اوراق ، و گرفتن عکس.
چرا باید متقاضی در پرتقال حساب بانکی باز کند ؟
تمام هزینه های دولتی ، مبلغ سرمایه گذاری در بانک ، و هزینه ی خرید ملک باید از حساب بانکی متقاضی در پرتقال تامین شود . وکیل ما در طول سفر بازدید به متقاضی کمک خواهد کرد تا چنین حساب بانکی را باز کند.
چه نوع املاکی برای این برنامه مناسب هستند؟
ملک ( یا املاک) باید حداقل به ارزش 500.000 یورو خریداری شود و می تواند مسکونی ، تجاری یا زمین باشد. مبلغ ملک بستگی به مکان ( با منظره ی دریا یا در زمین معمولی ) و سایز آن و.... دارد.
آیا می توان ملک را رهن داد؟
متقاضی نمی تواند ملکی به قیمت 500.000 یورو را به رهن بگذارد. با این حال اگر قیمت ملک بیشتر از حداقل ممکن باشد اضافه ی آن را می تواند به عنوان مبلغ رهن تعیین کند. مثلا اگر ملک به قیمت 600.000 یورو خریده شده باشد متقاضی می تواند آن را 100.000 یورو رهن دهد ( که بالاتر از حداقل مبلغ سرمایه گذاری است) . متقاضی خودش مسئول گرفتن رهن خواهد بود.
چقدر مالیات بابت ملک باید پرداخت شود ؟
مالیات ملک (″ IMI ″ ) از %0.3 تا 0.5% برای ساختمان های شهری ( بستگی به مکان آن دارد) ، 0.8% برای ساختمان های روستایی باید سالانه پرداخت شود.
حداکثر سن فرزندان چقدر باید باشد؟
فرزندان باید زیر 18 سال باشند ( به عنوان مثال حداکثر 17 سال و 364 روز ) که به عنوان وابستگان پرونده ی متقاضی محسوب شوند. در شرایط خاص فرزندان بالای 18 سال نیز به عنوان وابستگان پرونده در نظر گرفته می شوند. ( به عنوان مثال فرزندانی که بیماری فیزیکی یا جسمانی داشته باشند و به این خاطر وابسته به والدین باشند. )
یا دانش آموزانی که بالای 18 سال سن دارند و مجردند و از نظر مالی به والدین خود وابسته می باشند ممکن است واجد شرایط باشند اگر بتوانند ثابت کنند به صورت تمام وقت درس می خوانند و از نظر مالی به والدین خود وابسته هستند و...
آیا فرزندان با داشتن گلدن ویزا می توانند در پرتقال به مدرسه بروند؟
دارندگان گلدن ویزا می توانند با همان قیمتی که شهروندان پرتقال به مدرسه می روند به مدرسه بروند.
مدارس دولتی که در آن ها به زبان پرتقالی آموزش داده می شود برای مقیمان و شهروندان رایگان می باشد ( سال های 1 تا 12). مدارس خصوصی که اغلب در آن ها به زبان انگلیسی آموزش داده می شود برای هیچ کدام از مقیمان یا شهروندان رایگان نمی باشد.
هزینه ی خدمات درمانی در پرتقال چقدر است ؟
متقاضی باید خودش بیمه ی درمانی اش را در پرتقال بگیرد. برای یک خانواده ی 5 نفره میانگین قیمت بیمه ی درمانی تقریبا سالانه 500 یورو می باشد ، البته این به سلامت ، سن و پوششی که متقاضی نیاز دارد وابسته می باشد. کارگزار برنامه طی دیدار فرد از پرتقال کارهای مربوط به بیمه را هماهنگ خواهد کرد
( هیچ آزمایش پزشکی برای اخذ بیمه ی درمانی نیاز نمی باشد).
آیا متقاضیان اجازه ی کار در پرتقال را دارند؟
دارندگان گلدن ویزا می توانند در پرتقال درآمد داشته باشند ( هم از طریق کار و هم از طریق تجارت)
چند روز در سال متقاضی باید حضور فیزیکی در پرتقال داشته باشد تا بتواند اقامت خود را حفظ کند؟
هر یک از اعضای خانواده باید حداقل 7 روز در سال را در پرتقال بگذارندو مانند زیر:
سال اول 7 روز
سال 3-2 در کل 14 روز ( به عنوان مثال 10 روز در سال دوم و 4 روز در سال سوم )
سال 4-5 در کل 14 روز
چه وقت و چگونه اقامت تمدید می شود ؟
اقامت باید هر دو سال یک بار تمدید شود ، و سرمایه گذاری ( ملک یا سپرده ی بانکی ) باید برای حفظ اقامت در آن مکان بماند. هزینه های دولتی و قانونی برای هر بار تمدید نیاز می باشد.
چه وقت متقاضی می تواند از طریق تابعیت برای اخذ پاسپورت و شهروند شدن اقدام کند ؟
بعد از 6 سال اقامت ، متقاضی می تواند برای اخذ پاسپورت و شهروند شدن اقدام کند. برای این گونه درخواست هزینه های دولتی و قانونی باید پرداخت شود.
چه میزان سطح زبان پرتقالی برای اخذ پاسپورت و شهروند شدن از طریق قبول تابعیت نیاز است؟
هر کدام از متقاضیان باید در موارد زیر در سطح مقدماتی زبان پرتقالی را بدانند:
1- خواندن و نوشتن
2- شنیداری
3- مکالمه
امتحان ها به صورت چند گزینه ای ، صحیح /غلط و شفاهی و... می باشد.
متقاضی باید بتواند در موقعیت های عادی ارتباط برقرار کند مانند :
• خوش آمد گویی به افراد
• سفارش غذا در رستوران
• رزرو هتل
• بیان بیماری و خواندن برچسب های پزشکی
• خواندن علامت ها در خیابان و متوجه شدن جهات
• کامل کردن فرم های استاندارد با اطلاعات شخصی ( به عنوان مثال فرم برای شرکت در کلاس ها ، یا فرم باز کردن حساب بانکی )
• قرار ملاقات گذاشتن
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
http://ww3.fl.ul.pt/caple/Exames/CIPLE.aspx
متقاضی با پاسپورت پرتقالی به کدام کشورها می تواند سفر کند ؟
با پاسپورت پرتقالی متقاضی می تواند آزادانه به کشورهای اتحادیه ی اروپا سفر کند.
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید.
http://europa.eu/about-eu/countries/index_en.htm

تماس با ما

مهاجرت به کانادادفتر مهاجرتی پروپاسیفیک (تهران) :

                 88773794-88773494

مهاجرت به کاناداهمراه : 09129051326

                 09203015910

مهاجرت به کانادا Canada: +1-604-5610877

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید