خانه

درباره ما

کانادا

استرالیا

امریکا

اقامت اروپا

اخذ پاسپورت

تماس با ما

دومینیکا

برای همیشه مشکلات اخذ ویزا از اروپا ( شنگن و انگلیس و ایرلند )  ، آمریکا ، استرالیا و کانادا را فراموش کنید .

بدون اقامت صاحب پاسپورت معتبر کشور دومینیکا شوید و به همه ی کشور های عضو شنگن ، انگلیس و ایرلند بدون ویزا سفر کنید و برای سفر به آمریکا ، کانادا و استرالیا فقط در عرض یک روز ویزا دریافت کنید .

کشور دامینیکا به دلیل وابسته بودن به دولت انگلیس همانند کانادا و استرالیا دارای یکی از معتبرترین پاسپورت های دنیا می باشد .

 

(کشور مشترک المنافع دومینیکا جزیره ای است واقع در دریای کارائیب بین جزایر فرانسوس گوادلوپ و مارتینیک.)
تابعیت از طریق برنامه مهاجرت بازرگانی
مقدمه
تاسیس برنامه تابعیت از طریق مهاجرت بازرگانی دومینیکا ( عضو کشورهای مشترک المنافع) در سال 1993، به سرمایه گذاران و خانواده شان فرصت درخواست تابعیت را از وزارت اقتصاد و تابعیت این کشور، در ازای یک سرمایه گذاری غیر قابل برگشت میدهد.
وزارت اقتصاد، در آمد حاصل از این برنامه سرمایه گذاری را صرف سرمایه گذاری پروژه های دولتی و خصوصی از قبیل ساختن مدارس، نوسازی بیمارستان ها و همچنین برای بهبود پروژه های توریستی و فن آوری نیز استفاده می کنند.
برنامه تابعیت از طریق مهاجرت بازرگانی دومینیکا تحت مقررات بخش 101 قانون اساسی و بخشهای 8 و 20 (1) قانون تابعیت این کشور می باشد.
مزایای برنامه
برنامه تابعیت از طریق مهاجرت بازرگانی دومینیکا از مزایای منحصر به فرد زیر برخوردار است:
1- معافیت از اقامت فیزیکی
2- گنجاندن فرزندان تا 25 سال در پرونده متقاضی اصلی.
3- بدون نیاز به داشتن تحصیلات بالا
4- بدون نیاز به تجربه های مدیریتی
5- شانس سفر به بیش از 70 کشور از جمله انگلستان، هنگ کنگ، مالزی، سنگاپور و ترکیه بدون اخذ ویزا
6- معافیت مالیاتی غیر مقیمان
7- دومینیکا از قانون شناسایی تابعیت دوگانه پشتیبانی می کند، در نتیجه سرمایه گذاران منافع استفاده از تابعیت فعلی خود را حفظ خواهند کرد.
شرایط انتخاب
متقاضیان برای واجد شرایط شدن از برنامه ی تابعیت از طریق مهاجرت بازرگانی دومینیکا، باید دارای شرایط برجسته زیر باشند:
1- بدون سابقه جنایی و اثبات عدم سوء پیشینه
2- سلامتی کامل
3- حداقل آگاهی از درک زبان انگلیسی
4- واریز سرمایه گذاری الزامی، غیر قابل برگشت، به دولت دومینیکا
گزینه های سرمایه گذاری
گزینه های سرمایه گذاری متفاوتی به شرح زیر، برای کسب شهروندی دومینیکا موجود می باشد:
الف: گزینه متقاضی تنها:
یک متقاضی مجرد با سرمایه گداری 100000 دلار آمریکا واجد شرایط می شود.
ب: گزینه خانوادگی:
1. متقاضی+ همسر
با سرمایه گذاری 175000 دلار آمریکا، متقاضیان واجد شرایط می توانند تابعیت دومینیکا را برای خود و همسرشان درخواست کنند.
2. متقاضی+همسر+دو فرزند زیر 18 سال
با سرمایه گذاری 200000 دلار آمریکا، متقاضیان واجد شرایط ، می تواند تابعیت دومینیکا را برای خود، همسر و دو فرزند زیر 18 ساله شان درخواست کنند.
3. متقاضی + همسر + سه فرزند زیر 18 سال
سرمایه گذاری 350000 دلار امریکا، متقاضیان واجد شرایط می توانند تابعیت دومینیکا را برای خود، همسر و سه فرزند زیر 18 سال شان درخواست کنند. متقاضیان باید برای هر یک از فرزندان اضافه، زیر 25 سال، 50000 دلار امریکا سرمایه گذاری کنند. تمامی این سرمایه گذاری ها غیر قابل برگشت می باشند.
هزینه تقاضا نامه
هزینه مشاوره در ارتباط با درخواست این برنامه سرمایه گذاری بازرگانی حدود 35000 تا 55000 دلار امریکا می باشد. این مبلغ که بر اساس تعداد وابستگان به پرونده متقاضی اصلی، کشور مبدا اقامت وسایر خدمات تعیین می شود و شامل خدمات قانونی در رابطه با درخواست تابعیت و پاسپورت نیز می باشد.
هزینه ی مشاوره غیر قابل برگشت است و 50 % آن در مرحله اول و 50 % دیگر در مرحله پنجم باید پرداخت شود.
هزینه های دیگری از قرار زیر، شامل متقاضیان می شوند:
هزینه ی فرم های درخواست 1000 دلار امریکا
هزینه بررسی پرونده برای هر نفر 200 دلار امریکا
هزینه کسب تابعیت برای هر نفر 550 دلار امریکا
هزینه ی تمبر برای هر نفر 15 دلار امریکا
هزینه صدور گذرنامه برای هر نفر 40 دلار امریکا
هزینه ی بررسی اطلاعات امنیتی بین المللی شامل متقاضی و هر یک از همراهان بالای 16 سال میشود. این هزینه نسبت به پرونده درخواست، تعداد همراهان و کشور مبدا درخواست متفاوت می باشد.
مصاحبه:
متقاضیان باید الزاما در مصاحبه شرکت کنند. این مصاحبه معمولا در دومینیکا برگزار می شود که ملزم به سفر متقاضی به این کشور می باشد اما در برخی از شرایط، مصاحبه را می توان در کشوری دیگر جایگزین کرد.
تمامی هزینه های مربوط به این مصاحبه، به عهده متقاضی خواهد بود.
مراحل و جدول زمانی:
دومینیکا، تابعیت از طریق برنامه مهاجرت بازرگانی

لیست کشورهایی که با پاسپورت دومنیکا میتوانید بروید: لیست

تماس با ما

مهاجرت به کانادادفتر مهاجرتی پروپاسیفیک (تهران) :

                 88773794-88773494

مهاجرت به کاناداهمراه : 09129051326

                 09203015910

مهاجرت به کانادا Canada: +1-604-5610877

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید